• Nové

Svítidlo kanálové DELTA OW s detektorem pohybu, 6 W, 400 lm, AC 220–240 V, 50/60 Hz, PF 0,5, RA 80, IP54, k

513 Kč
S DPH
Počet
skladem

Průmyslové LED svítidlo Delta je moderním a velmi funkčním řešením. Toto svítidlo bylo navrženo s myšlenkou na osvětlení v exteriéru a má krytí IP 54, což znamená, že je odolné proti prachu a stříkající vodě, díky čemuž se dokonale osvědčí v různých atmosférických podmínkách.



Vyzařovací úhel je 120° a poskytuje tak široké a rovnoměrné osvětlení okolního prostředí. Nezávisle na skutečnosti, zda potřebujete osvětlení okolo domu, do sklepa, nebo jakéhokoli jiného prostoru, toto svítidlo bude dokonalým řešením.



Jedním z nejdůležitějších prvků svítidla Delta je vestavěné PIR pohybové čidlo. Díky němu dokáže svítidlo detekovat pohyb v okruhu až 8 metrů. Detekční úhel je 90°, což umožňuje efektivní monitorování prostředí. Pohybové čidlo navíc nabízí nastavení prodloužení doby svícení a citlivosti na denní světlo, což umožňuje přizpůsobit funkci svítidla individuálním preferencím.



Na svítidlo Delta se vztahuje 3letá záruka, která dokazuje kvalitu a odolnost výrobku. Jeho životnost je působivých 40 000 hodin, což znamená, že si můžete užívat osvětlení po dlouhou dobu, aniž byste museli často měnit žárovky.



 



Průmyslové svítidlo Delta je robustní a všestranné řešení, které zaručuje účinné osvětlení exteriéru. Toto bezpečné, energeticky úsporné a odolné svítidlo splní vaše očekávání, pokud jde o osvětlení exteriéru.



  • Moderní a velmi funkční řešení

  • Stupeň krytí IP 54, odolnost proti prachu a stříkající vodě

  • Vyzařovací úhel světla, který je 120°, zajišťuje široké a rovnoměrné osvětlení okolního prostředí

  • Vestavěné PIR pohybové čidlo s dosahem 8 metrů a detekčním úhlem 90°, s nastavitelným prodloužením doby svícení a nastavitelnou citlivostí na denní světlo

  • Podložená 3letá záruka, životnost 40 000 hodin

  • Robustní, všestranné a energeticky úsporné řešení pro účinné osvětlení exteriéru.

LD-DELOW6WC-NB

Parametry

Materiál
ABS, PC
Další informace
DELTA OW
Funkce
Uvnitř
Barva
bílá
Frekvence [Hz]
50-60
Napětí [V]
220-240
Certifikát CE
ano
Certifikát EAC
ano
Místo instalace
stěna, strop
Napájecí proud
Střídavý proud
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
Ii
Energetická třída
A++, A
Účiník PF
>0,5
Index podání barev
≥80
Minimální vzdálenost od osvětlené plochy [m]
2-2,5