Voděodolné svítidlo BESTA LED, 60 W, 8400 lm, AC 220–240 V, 50/60 Hz, PF 0,9, RA 80, IP65, 4000 K, 150 cm

2 462 Kč
S DPH
Počet
skladem

Hermetické svítidlo BESTA LED - Perfektní osvětlení pro vaše potřeby!



Hermetické svítidlo BESTA LED je mimořádně účinné a odolné osvětlení, které je ideální pro různé aplikace. Toto nejmodernější 40W LED svítidlo generuje působivých 5600 lumenů světla, což znamená, že poskytuje jas a výkon, který potřebujete. Osvětlení je napájeno AC220-240V a pracuje na frekvenci 50/60 Hz, což je kompatibilní s většinou elektrických instalací.



Nejdůležitější vlastnosti produktu:




  • Vysoký účiník (PF>0,9): LED svítidlo BESTA je nejen energeticky účinné, ale také účinné, což znamená, že spotřebovává méně elektřiny a pomáhá snižovat účty za elektřinu.

  • Index podání barev (RA>80): Toto osvětlení poskytuje přirozené a přesné barvy, což je zásadní pro mnoho aplikací, jako jsou kanceláře, obchody a výstavní prostory.

  • Stupeň krytí IP65: Díky své vysoké třídě ochrany je svítidlo BESTA LED odolné vůči prachu a vlhkosti, což z něj činí ideální řešení pro venkovní aplikace a místa, kde je vyžadováno osvětlení se zvýšenou odolností vůči povětrnostním podmínkám.

  • Barevná teplota 4000K: Světelný zdroj s barevnou teplotou 4000K poskytuje neutrální bílé světlo, které je příjemné pro oči a skvělé pro obecné aplikace.

  • Délka 150 cm: Svítidlo je kompaktní a snadno se instaluje, což umožňuje jeho instalaci na různých místech.



Hermetické svítidlo BESTA LED je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají energeticky účinné, odolné a efektivní osvětlení. Díky vysoce kvalitním komponentům a robustní konstrukci bude tento výrobek sloužit po mnoho let a poskytovat spolehlivé světlo v jakékoli aplikaci. Bez ohledu na to, zda potřebujete osvětlení pro vaši kancelář, sklad, garáž nebo venkovní prostor, hermetické svítidlo BESTA LED splní vaše očekávání.



  • Záruka 5 let

  • Nejvyšší hodnocení ochrany proti vnějšímu mechanickému nárazu - IK10

  • Funkčnost - možnost připojení v linkách

LD-BESTA60W-30

Parametry

Materiál
Plast
Další informace
kovové spojovací prvky
Funkce
Certifikát UKCA
Barva
šedá
Frekvence [Hz]
50-60
Napětí [V]
220-240
Certifikát CE
ano
Certifikát EAC
ano
Místo instalace
strop
Napájecí proud
Střídavý proud
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
Ii
Účiník PF
>0,9
Index podání barev
≥80
Uvnitř / venku
Ano