• Nové

Voděodolné svítidlo BERGA LED, 70 W, 9800 lm, AC 220–240 V, 50/60 Hz, PF 0,9, RA 80, IP65

2 565 Kč
S DPH
Počet
skladem

Hermetické LED svítidlo BERGA – ideální řešení pro energeticky úsporné osvětlení. Toto LED svítidlo nabízí výjimečnou světelnou efektivitu, odolnost proti atmosférickým podmínkám a dlouhou životnost, je také dokonalou volbou pro osvětlení v průmyslu, skladů, případně pro venkovní osvětlení.



Díky své působivé světelné účinnosti 140 lm/W je LED svítidlo BERGA jedním z energeticky nejúčinnějších řešení osvětlení na trhu. Vyzařuje světelný tok 7000 lm při 50 W, což zajišťuje úsporu energie a snižuje provozní náklady.



Svítidlo BERGA je vyrobeno z odolného materiálu ABS a polykarbonátu a vyznačuje se vysokou odolností proti poškození IK 08, díky čemuž je ideální pro použití v náročném prostředí.



Toto hermetické LED svítidlo má stupeň krytí IP 65, což znamená, že je odolné vůči prachu a vodě. To je klíčové pro bezproblémové použití v různých podmínkách, včetně použití v exteriéru a v místech vystavených působení vlhkosti.



S přirozenou barevnou teplotou 4 000 K poskytuje LED svítidlo BERGA pohodlné a funkční osvětlení, které je ideální pro pracovní a skladovací prostory.



 




  • Modulární spojení pro flexibilní montáž: Jedinečnou vlastností svítidla BERGA je možnost spojení do 10 kusů v řadě. To umožňuje tvořit nestandardní konfigurace osvětlení, přizpůsobené specifickým potřebám místností.

  • Dlouhá životnost a 3letá záruka: Průměrná životnost svítidlo BERGA je 40 000 hodin, což v dlouhodobé perspektivě znamená podstatnou úsporu nákladů. Na výrobek se navíc vztahuje 3letá záruka, která potvrzuje jeho kvalitu.

  • Použití: Ideální pro použití ve skladech, dílnách, na parkovištích a ostatních místech, na nichž je vyžadováno odolné osvětlení. Jeho všestrannost způsobuje, že je vynikající volbou pro profesionály, kteří hledají spolehlivá řešení osvětlení.



  • Vysoká světelná účinnost: 140lm / W;

  • Možnost kombinace v řadách: maximálně 7 kusů;

  • Stupeň krytí IP65;

  • Záruka 3 roky.

LD-BERGA70W-30

Parametry

Materiál
ABS, PC
Funkce
Kompatibilní s DALI
Barva
šedá
Frekvence [Hz]
50-60
Napětí [V]
220-240
Certifikát CE
ano
Certifikát EAC
ano
Místo instalace
strop
Napájecí proud
Střídavý proud
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
I
Energetická třída
A++, A
Účiník PF
>0,9
Index podání barev
≥80
Stmívatelné
Ne