• Nové

ORLANDO pouliční a parkové svítidlo, LED, 100W, 10000lm, 4000K, AC180-250V, IP65, 5y

2 992 Kč
S DPH
Počet
skladem

Pouliční a parkové svítidlo ORLANDO je dokonalým řešením osvětlení, které je ideální pro použití v ulicích, parcích, parkovištích a dalších venkovních prostorách. Toto svítidlo je vybaveno moderním 100W LED světelným zdrojem, který poskytuje vynikající jas a vynikající energetickou účinnost.



S působivým jasem 10 000 lumenů a neutrální barevnou teplotou 4000 K zaručuje ORLANDO rovnoměrné a pohodlné osvětlení, které je ideální pro noc i den. Díky tomu se uživatelé budou cítit bezpečně a pohodlně v oblasti pokryté tímto osvětlením.



Toto svítidlo je kompatibilní s napájecím napětím od 180 V do 250 V, což usnadňuje instalaci a je vhodné pro různé elektrické systémy. Stupeň krytí IP65 navíc poskytuje vysokou odolnost proti vlhkosti a prachu, takže je ideální pro venkovní použití, a to i v drsných povětrnostních podmínkách.



Dlouhá 5letá záruka dodává důvěru v kvalitu a spolehlivost tohoto produktu. Pouliční a parkové svítidlo ORLANDO je nejen účinným zdrojem světla, ale také investicí do odolnosti a spolehlivosti.



  • Výkon 100 W: Nabízí silné a rovnoměrné množství světla, ideální pro osvětlení ulic, parkovišť a dalších venkovních prostor.

  • Jas 10 000 lumenů: Poskytuje vynikající viditelnost a bezpečnost i v tmavých oblastech.

  • Teplota barev 4000K: Neutrální bílé světlo, které je příjemné pro oko a umožňuje lepší vnímání barev.

  • Stupeň krytí IP65: Odolný vůči vlhkosti a prachu, díky čemuž je vhodný pro venkovní použití, a to i v drsných povětrnostních podmínkách.

  • 5letá záruka: Poskytuje dlouhodobou spolehlivost a jistotu kvality produktu.

  • Ideální pro venkovní použití: Ideální pro osvětlení ulic, parkovišť, parků a dalších veřejných prostor.

LD-ORL100W-40

Parametry

Materiál
hliník/litina
Funkce
Certifikát UKRsepro
Frekvence [Hz]
50-60
Napětí [V]
180-250
Certifikát CE
ano
Certifikát EAC
ano
Napájecí proud
Střídavý proud
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
I
Účiník PF
>0,9
Index podání barev
≥80
Uvnitř / venku
Ano