• Nové

Flash Strip 2835, 300 LED teplá bílá, 30W, vodotěsný 8mm, Roll 5m, 12V

554 Kč
S DPH
Počet
skladem

Současným trendem je odklon od světelných bodů ve prospěch lineárního osvětlení, které je založeno na LED páskách.



LED pásky jsou oblíbené díky své nízké ceně a osvědčené kvalitě. Jejich spolehlivost samozřejmě do značné míry závisí na pečlivě provedené instalaci.



Během provozu vytváří pás teplo, které z něj musí být rozptýleno. V opačném případě může pás předčasně vyčerpat. Pro odvod tepla z pásu se používají speciální hliníkové profily GLAX. Aby bylo možné účinně odvádět teplo z pásu do hliníkového profilu, musí pás přilnout k němu celým svým povrchem. Proto před lepením LED pásku do profilu GLAX by měl být jeho střed odmaštěn.



LED pásky nacházejí širokou škálu aplikací jak v domácnostech, tak v kancelářských prostorách. Mohou být použity k osvětlení kuchyně, skříně, recepce, vitrín a dokonce i stěn a stropů.



2835 LED pásek po celé délce, tj. 5 m, spotřebuje 21 W, zatímco 1 metr spotřebuje pouze 6 W. Pás lze řezat každých 5 cm, nezapomeňte provést řez na speciálně označeném místě.



Důležitým parametrem LED pásků je hustota  uspořádání LED. Čím hustěji jsou uspořádány, tím rovnoměrnější linie světla bude získána. V tomto případě je rozmístěno 300 LED diod po celé délce pásku, tj. 60/m.



Pozornost by měla být věnována také šířce LED pásku, aby jej bylo možné snadno přilepit do profilu. Tento index je široký 8 mm.



  • Jas pásku - 700 lm/m

  • Teplota chromatičnosti světla - 3200 K, teplá bílá

  • Ochrana proti vniknutí - IP65;

  • Vyzařovací úhel - 120°;

  • Šířka pásu - 8 mm;

  • Řezatelné každých 50 mm;

LD-2835-300-65-CB

Parametry

Napětí [V]
12, DC
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
Iii
Energetická třída
A++, A
Stmívatelné
Ano