• Nové

Flash Strip 24V 2835, 600 LED teplá bílá, 78W, bez gelu 10mm, Roll 5m (2 kabely)

677 Kč
S DPH
Počet
skladem

Současným trendem je odklon od světelných bodů ve prospěch lineárního osvětlení, které je založeno na LED páskách.



LED pásky jsou oblíbené díky své nízké ceně a osvědčené kvalitě. Jejich spolehlivost samozřejmě do značné míry závisí na pečlivě provedené montáži.



Během provozu pás generuje teplo, které z něj musí být rozptýleno. V opačném případě může páska předčasně vypršet. Pro odvod tepla z pásu se používají speciální hliníkové profily GLAX. Aby bylo možné účinně odvádět teplo z pásky do hliníkového profilu, musí páska přilnout k ní celým povrchem. Proto je před vložením LED pásku do profilu GLAX nutné odmastit jeho střed.



LED pásky nacházejí širokou škálu aplikací jak v domácnostech, tak v kancelářských prostorách. Můžete je použít k osvětlení kuchyně, šatny, recepce, vitrín a dokonce i stěn a stropů.



LED pásek 2835 po celé své délce, tj. 5 m, spotřebuje 78 W, zatímco 1 metr spotřebuje pouze 21 W. Pás lze řezat každých 5 cm, přičemž je třeba pamatovat, že řez by měl být proveden na speciálně označeném místě. Pásky napájené napětím 24 V se vyznačují menšími poklesy jasu na dlouhé vzdálenosti. 



Důležitým parametrem LED pásků je hustota uspořádání diod. Čím hustěji jsou uspořádány, tím rovnoměrnější je linie světla, kterou získáme. V tomto případě je po celé délce pásky uspořádáno 600 diod, tj. 120 / m.



Měli byste také věnovat pozornost šířce LED pásku, abyste jej mohli bez problémů vložit do profilu. Tento index je široký 10 mm.



  • Jas pásky – 1350 lm/m

  • Barva světla – 3200 K teplá bílá

  • Třída ochrany – IP20;

  • Vyzařovací úhel - 120°;

  • Šířka pásu – 10 mm;

  • Řez každých 50 mm.

LD-2835-24V-600-20-CB

Parametry

Napětí [V]
24, DC
Třída ochrany před úrazem elektrickým proudem
Iii
Energetická třída
A++, A
Stmívatelné
Ano