Dettol antibakteriální sprej na povrchy 500 ml

antibakteriální čistič na povrchy - ničí 99,9% bakterií a virů 

Baleno po 6 ks v kartonu, není nutno objednávat po celých baleních.

59 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Dettol 500 ml antibakteriální čistič na povrchy - ničí 99,9% bakterií a virů (Escherichia coli, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudemona aeruginosa, virus chřipky). Odstraňuje 90% alergenů (prach, kočičí srst, pyl) přítomných na tvrdém neporézním povrchu.

  • Vhodné na kuchyňská prkénka, dětské židle, přebalovací podložky, lednice, odpadkové koše, dřezy, vodovodní kohoutky, toaletní sedátka. Nevhodné na: okna, zrcadla, látky, natřené či lakované povrchy. Nepoužívejte s detergeny či jinými dezinfekčními látkami. Zamezte kontaktu s dětskými plastovými láhvemi, které mohou popraskat, pokud se sterilizují parou.
  • Návod k použití: Před použitím si přečtěte pokyny na obale výrobku. 1. Otočte konec trysky do polohy On. 2. Jednoduše stříkejte přímo na povrch. 3. Otřete čistým navlhčeným hadříkem a nechte oschnout. 4. Není nutné oplachovat. 5. U elektrických zařízení před otřením nasprejujte nejprve na hadřík.
  • Pokyny pro bezpečné zacházení: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: Necítíte-li se dobře, volejte Toxikologické informační středisko nebo lékaře. Při zasažení očí: Okamžitě proplachujte oči velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc. Biocidní výrobek, používejte bezpečně.
  • Účinná látka: Kvarterní amonné sloučeniny, benzyl-C12-16-alkyldimethyl, chloridy: 0,7 g/kg. S baktericidním účinkem 5 minut.
1247